Още късно снощи започна да става все по-ясен пътят на бегълците

...
Още късно снощи започна да става все по-ясен пътят на бегълците
Коментари Харесай

Момчето, първо видяло избягалите затворници Пелов и Колев: Казаха ни - не се бойте!

Още късно нощес стартира да става все по-ясен пътят на бегълците Владимир Пелов и Радослав Колев в последните два месеца. След бягството от пандиза двамата рецивидисти са съумели да се придвижват без проблем до разнообразни места, заяви бТВ.

Преди да отидат в жилището обаче, по непотвърдена информация, двамата пандизчии се крият в старото крило на болницата в града, написа Блиц.

Убежище за бегълците е било и село Огоя, община Своге. Няколко дни след бягството излезе информацията, че пандизчиите може да са точно там, само че полицията тогава не ги откри.

Първото укритие на двамата бегълци, за което има информация, е постройка високо в планината край село Ябланица, отново в община Своге.

Там са ги видели двама младежи, които забелязали, че от барачката, благосъстоятелност на татко им, излиза пушек. Именно този пушек е издал бегълците.

„ Отваряме вратата и двамата бегълци против нас! И питат: „ Момчета, какво вършиме тука? ” Ние обясняваме: „ Отиваме за див чесън ” „ А, добре, добре, не се бойте! ”, споделя пред bTV момчето, което първо е видяло избягалите пандизчии. „ Ние им казахме, че не се тормозим, при което затворихме вратата. Почервеняха и двамата, като отворихме... при което си мръднаха ръцете и ние помислихме да не е нещо револвер, само че нищо не стана ”, споделя едно от момчетата.

Момчетата съумяват да отидат при татко си и звънят в Министерство на вътрешните работи.

Мъжът споделя, че в бараката по-късно имало обелки от колбаси и наденици.

Извиканите от тях служители на реда обаче не съумели да заловен бегълците, защото те бързо офейкали.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР